Բոնուսների Զեղչասպանդ
Եվ այս թիմն աշխատում է արդեն 6 ամիս ՝ իր հաճախորդին բավարարելու համար: Կատարված հաճախորդների գոհունակության բարձր որակի համար թիմային աշխատանքը հիմնական պայմանն է ... Մենք աշխատում ենք Gourmetia Gastromarket- ում ՝ կառուցելով թիմային աշխատանք, հաճախորդների կարծիքը: և գոհունակություն: Հարգելի հաճախորդներ, Gourmet Gastronomy- ում կարող եք գտնել մի շարք տեսականի, որոնք չեն պարունակում քիմիական նյութեր և չունեն բացասական ազդեցություն ոչ միայն մարդու առողջության, այլ նաև շրջակա միջավայրի վրա: Այն պետք է լինի տավարի միս ՝ միայն այն է, որ պատրաստում է իսկական դասական մսի սթեյք: Մսի ո՞ր մասը նախապես վիճակված էր հաջողության հասնել: Պարզապես, մեկը, որն ավելի շատ մարմարակում է: Սպիտակ երակների մեծ քանակությունը երաշխավորում է փափկությունը, ուստի որքան խիտ և ավելի հաճախ են տեղակայված, այնքան լավ:Մսի գույնը պետք է լինի հարուստ, միատարր, կարմիր, ճարպը `միայն սպիտակ:Նույնիսկ տապակելու համար կարևոր է, որ կտրվածքը հավասար լինի:Ինչպես ցանկացած մսի դեպքում, դուք կարող եք ստուգել սթեյքի թարմությունը ՝ ձեր մատը սեղմելով դրա վրա. Եթե այն արագ վերադառնա իր տեսքին, ապա ձեր առջև թարմ կտոր ունեք:Խոտով կերակրվող միսը համարվում է ավելի դիետիկ և հյութեղ, բայց հացահատիկային կերակրման միսը պատասխանատու է մարմարելու համար: Հացահատիկային ցլիկների հացահատիկային դիետան է, որ տալիս է այս կախարդական մարմարե երակները:Ուշադրություն դարձրեք մսի հասունությանը. Շոգեխաշած միսը հարմար չէ սթեյքի համար: Հասունացումը պետք է տևի 10 օրից երկու-երեք շաբաթ սառնարանում `որոշակի ջերմաստիճանում: Այս պահին տեղի է ունենում խմորման գործընթաց, որի արդյունքում միսը դառնում է փափուկ, հագեցած համով և եփում մի քանի րոպեում:Դուք կարող եք սթեյք գնել մեր առցանց խանութի հատուկ բաժնում:
Ինչպես ցանկացած մսի դեպքում, դուք կարող եք ստուգել սթեյքի թարմությունը ՝ ձեր մատը սեղմելով դրա վրա. Եթե այն արագ վերադառնա իր տեսքին, ապա ձեր առջև թարմ կտոր ունեք:Խոտով կերակրվող միսը համարվում է ավելի դիետիկ և հյութեղ, բայց հացահատիկային կերակրման միսը պատասխանատու է մարմարելու համար: Հացահատիկային ցլիկների հացահատիկային դիետան է, որ տալիս է այս կախարդական մարմարե երակները:Ուշադրություն դարձրեք մսի հասունությանը. Շոգեխաշած միսը հարմար չէ սթեյքի համար: Հասունացումը պետք է տևի 10 օրից երկու-երեք շաբաթ սառնարանում `որոշակի ջերմաստիճանում: Այս պահին տեղի է ունենում խմորման գործընթաց, որի արդյունքում միսը դառնում է փափուկ, հագեցած համով և եփում մի քանի րոպեում:Դուք կարող եք սթեյք գնել մեր առցանց խանութի հատուկ բաժնում: